skip to Main Content

Bedrijven

Naast het ontruimen van woningen, hebben wij ook veel ervaring met bedrijfsontruimingen, zoals  zorginstellingen, kantoren, bedrijfspanden en scholen. De ontruiming van uw bedrijf realiseren we snel, professioneel en zorgeloos. Onze klusjesman zorgt ervoor dat uw bedrijfspand weer volgens de eisen van de verhuurder wordt opgeleverd (casco). Tot slot maakt een schoonmaakster alles schoon en levert de ruimte bezemschoon op.  We zijn actief in Arnhem en omstreken, maar bedrijfsontruimingen doen we in heel Nederland.

Bedrijfsverhuizingen efficiënt & snel geregeld | Woningontruiming Arnhem

Zorginstelling

Als eigenaar of verhuurder wilt u dat een woning, appartement of zorgkamer weer snel verhuurbaar is. De mutatie kunnen wij u volledig uit handen nemen. We verzorgen de ontruiming van de inboedel en de oplevering van de ruimte, zoals het verwijderen van vloerbedekking, vlak en glad opleveren van muren en kleine herstelwerkzaamheden.

Neem contact op
Ontruiming bedrijfspand | Woningontruiming Arnhem

Bedrijfspand

Als de huur is opgezegd moet een bedrijfspand vaak casco opgeleverd worden. Dat betekent dat het pand moet worden teruggebracht in de staat waarin het ooit te huur is aangeboden. Casco oplevering geldt vaak ook voor de verkoop. Dat betekent o.a. het verwijderen van wanden, kabels en vloerbedekking en inventaris.

Neem contact op
Bedrijfsverhuizing uitbesteden? Professioneel, efficiënt en snel geregeld | Ontruiming Arnhem

Kantoorruimte

Bij het ontruimen van een kantoor, komt vaak meer kijken dan alleen het verwijderen van meubilair. De ruimte moet kaal opgeleverd worden,  zoals het weghalen van tussenwanden, verlaagde plafonds en vloerbedekking. Beschadigingen aan muren of houtwerk moet worden gerepareerd en de ruimte moet bezemschoon worden opgeleverd.

Neem contact op
Spoedontruiming binnen 1 dag | Woningontruiming Arnhem

De kosten van een bedrijfsontruiming zijn vaak fiscaal aftrekbaar! Vraag ernaar bij uw belastingadviseur.

Ontruimingsdiensten

Als professioneel bedrijf, hebben wij jaren ervaring om de ontruiming zo efficiënt en effectief mogelijk te realiseren. Hierbij kunt u denken aan:

 • Systeemplafonds, vloeren en tussenwanden verwijderen (casco)
 • Ontruiming en afvoer van kantoor / magazijn inventaris
 • Bedrijfspand bezemschoon opleveren aan verhuurder
 • Herstelwerk en kleine reparaties
 • Opkopen van inventaris (restwaarde)
 • Verantwoorde afvoer van restafval.
Verhuisdiensten Bedrijven | Woningontruiming Arnhem

Oplevering

Een kantoor- of bedrijfspand moet vaak casco worden opgeleverd, volgens de eisen van de verhuurder. Dat kan zijn het verwijderen van systeemplafonds, tussenmuren of het verwijderen van vloerbedekking.

Verhuizing

Een bedrijfsverhuizing vraagt om een goede organisatie. Vooraf moeten er een hoop zaken geregeld worden, zodat u uw werk gewoon kunt blijven doen of zo snel mogelijk weer aan de slag kunt.

Verkoop

Heeft u restboedel of inventaris over, die u wilt verkopen of doneren aan een goed doel? Deze spullen kunnen door ons worden verkocht, opgekocht of gedoneerd aan één van de goede doelen waarmee wij samenwerken.

Opslag

U kunt uw inventaris, inboedel of archief veilig bij ons opslaan voor langere tijd. We registreren uw items en leveren u een inventarislijst aan. Als u iets nodig heeft, geeft u ons dit door en bezorgen wij dit op locatie.

Moet er met spoed worden ontruimd? Wij werken ook in de weekenden of ‘s avonds!

Verhuisdiensten | Woningontruiming Arnhem
Seniorenverhuisdiensten

Kosten bedrijfsontruiming

Vaak zijn de kosten van een bedrijfsontruiming of verhuizing fiscaal aftrekbaar. Uw belastingadviseur kan u hier meer over vertellen. Globaal hangen de kosten af van:

 • Grootte van de inventaris of het archief
 • Het aantal ontruimers, wagens en materiaal
 • Aanvullende diensten (bijv. verhuizen, montage, klusjesman diensten)
 • Extra services (spoedverhuizing, weekendtoeslag, opslagkosten, aansluiten van apparatuur)
 • Voorrijkosten en afstand.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vooraf komen we langs om een inschatting te maken van de ontruimingskosten. Alle facetten brengen we in kaart, zodat we u een offerte op maat kunnen aanbieden. Na uw goedkeuring plannen we een datum in om het bedrijfspand casco op te leveren. Bij ons kunt u rekenen op 100% oplevergarantie, conform offerte. U kunt ons bereiken op 026 – 303 4250  of via info@woningontruimingarnhem.com.

Offerte aanvragen
Back To Top