Woningontruiming Arnhem

kringlopen Arnhem

×
Ga terug naar het overzicht

Zoekt u een kringloop in Arnhem? Bijvoorbeeld om zelf de leukste hebbedingetjes, kleding en meubelen op de kop te tikken, of omdat u iets wil van uw eigen spullen wilt afdragen om deze een tweede leven te geven? In dit artikel vertellen we u welke kringlopen in Arnhem er zijn, zodat u een goed overzicht krijgt van de mogelijkheden.

TIP: Woningontruiming Arnhem kan u helpen bij het opruimen van uw woning. Wij zorgen ervoor dat de gewenste spullen gedoneerd worden aan een kringloop in Arnhem.

Kringlopen Arnhem? Keuze genoeg!

De meeste kringlopen in Arnhem halen uw herbruikbare spullen (gratis) bij u op, of bieden u een leverpunt waar u het kunt afgeven. Spullen een tweede leven geven heeft meerdere voordelen. Zo bespaart u op afvoerkosten en draagt u uw steentje bij aan de maatschappij. De volgende kringloopwinkels in Arnhem staan open voor tweedehands goederen.

2Switch kringloopwinkel Arnhem

Een van de bekendste kringlopen in Arnhem is 2Switch aan de Leeghwaterstraat 2 in Arnhem. Bij deze kringloopwinkel kunt u zelf voordelig gaan shoppen of uw spullen afgeven. Zij halen herbruikbare huisraad zelfs gratis bij u op. Bijkomend voordeel is dat ze elke dag open zijn!

2Switch is erg groot, wat ook betekent dat u van een groot aanbod geniet. Ze hebben meerdere vestigingen, waaronder ook in Dieren, Doesburg, Elst, Zutphen en meer. Alvast een kijkje nemen? Ze bieden hun aanbod tevens aan op Marktplaats, wat goed van pas komt als u de hele collectie tweedehands spullen van de verschillende vestigingen wilt zien.

Kringloop 2Switch Arnhem is geopend op de volgende dagen en tijden: maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00, zaterdag van 10.00 tot 17.00 en zondag van 12.00 tot 17.00.

Kringloop Arnhem De Schatkamer Verkoop

Alleen de naam van deze kringloop in Arnhem maakt al nieuwsgierig. Het is De Schatkamer voor al uw tweedehands spullen, of zoals ze zelf zeggen, de gezelligste kringloop van Gelderland! En u bent er wel even zoet, want deze enorme kringloop in Arnhem is liefst 800 vierkante meter groot.

U vindt Kringloop Arnhem De Schatkamer aan de Dijkstraat 78, waar u zelf ook spullen kunt afleveren. Tevens halen ze deze in regio Arnhem bij u thuis op.

Kringloop De Schatkamer Verkoop is geopend op de volgende dagen en tijden: dinsdag t/m zaterdag van 10.30 tot 17.00.

RataPlan Arnhem kringloop

RataPlan Arnhem kringloopwinkel heeft vestigingen in meerdere provincies en is dus een grote speler op het gebied van tweedehands spullen. De kringloop in Arnhem is gevestigd aan de Doctor C. Lelyweg 8A. Ze zijn dagelijks geopend, de openingstijden vindt u hier.

Van kleding tot meubels, maar ook zeker veel boeken, liefhebbers van allerlei hebbedingetjes zitten hier meer dan goed. U kunt uw bruikbare en schone spullen zelf inleveren bij het magazijn van de winkel, of een gratis ophaalafspraak maken.

Kringloop RataPlan is geopend op de volgende dagen en tijden: maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00, zaterdag van 10.00 tot 17.00 en zondag van 12.00 tot 17.00.

Terre des Hommes Arnhem kringloop

De etalage van Terre des Hommes is altijd mooi aangekleed en nodigt alvast uit om naar binnen te gaan. Maar ook de gedachte achter deze stichting is er een om bij weg te dromen. Alle opbrengst gaat namelijk (na aftrek van kosten) naar de projecten van Terre des Hommes. Jaarlijks komt dat met alle kringlopen van de keten neer op circa 1,4 miljoen.

Projecten tegen kinderarbeid en -handel, hulp voor gehandicapte kinderen en noodhulp, draag zelf uw steentje bij aan deze projecten en ga winkelen aan de Hommelseweg 61 in Arnhem, of lever uw spullen af. U leest hier meer over de projecten en openingstijden.

Kringloop Terre des Hommes is geopend op de volgende dagen en tijden: dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 en vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 16.00.

Ieder Zijn Winkel Arnhem

2e hands spullen én zelfgemaakte spullen verkopen? In Ieder Zijn Winkel pakt u zelf de winst, die u mooi weer kunt gebruiken om zelf tweedehands goederen te kopen. Win-winsituatie! Hoe dat werkt? U huurt een stelling, stalt uw spullen uit en Ieder Zijn Winkel doet de rest.

U krijgt 90% van de verkochte spullen uitbetaald. En in de tussentijd struint u rond tussen de stellingen van anderen. Wie weet spot u unieke creaties van opkomende kunstenaars. Laat u verrassen door dit unieke concept aan de Steenstraat 59 in Arnhem.

Kringloop Ieder Zijn Winkel is geopend op de volgende dagen en tijden: maandag van 12.00 tot 18.00, dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 en zaterdag van 10.00 tot 17.00.

Overige kringlopen Arnhem

Er zijn nog meer toffe kringlopen in Arnhem, die echt van alles voor u in petto hebben, van witgoed tot speelgoed, boeken, servies, vintage kleding en de leukste hebbedingetjes!

  • Kringloopwinkel In & Uit (Schaapsdrift 79)
  • Stichting Het Vincentrum (Rosendaalseweg 758)
  • Kringloop Elsweide Arnhem (Middachtensingel 143)
  • Adema2ehands kringloopwinkel Arnhem Zuid (Ranonkelstraat 59) – Tijdelijk gesloten

Kringloopwinkel Arnhem Centrum – Vintage kleding

  • Appel & Ei Arnhem (Beekstraat 67)
  • ReShare Store Arnhem (Koningstraat 54A)

Spullen doneren aan kringloop Arnhem?

Gaat u verhuizen of is het tijd voor een grote schoonmaak? Dan kunt u herbruikbare huisraad aan een kringloop schenken. Vaak kunt u deze zelf afleveren of (gratis) bij u thuis laten ophalen. Daarvoor kijkt u op de site van de betreffende kringloop.

Verhuizen of ontruimen? Woningontruiming Arnhem!

Als u binnenkort gaat verhuizen of het tijd is voor inboedel opruimen, dan kunt u terecht bij Woningontruiming Arnhem. Wij helpen u volledig op maat met het verhuizen en afvoeren van spullen. We zorgen er graag voor dat alles wat u niet meer wilt hebben, bij een kringloop in Arnhem terecht komt. Voor een tweede leven! Zijn er nog spullen waar u over twijfelt, dan maakt u tevens gebruik van onze inboedelopslag in Arnhem. Meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen voor woningontruiming op maat? Neem contact op!

Ga terug naar het overzicht

Waarom kiest u Woningontruiming Arnhem?

Bij een woning- of bedrijfsontruiming komt veel kijken. Wij begrijpen dat uw prioriteiten ergens anders liggen dan bij de ontruiming. Bij Woningontruiming Arnhem ontruimen wij uw woning of bedrijfspand snel en nauwkeurig, zodat u nergens meer omkijken naar heeft. Zo kunt u zich focussen op de dingen die echt belangrijk zijn. Wel zo fijn!

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan