Woningontruiming Arnhem

Verhuizen of emigreren naar Spanje

×
Ga terug naar het overzicht

Steeds meer mensen verhuizen naar het buitenland. Landen als Spanje, Zweden of Italië zijn erg in trek, vanwege het aangename klimaat, de rust en hogere kwaliteit van leven. Overweegt u om te verhuizen of emigreren naar Spanje? Woningontruiming Arnhem ontzorgt u ook als u verhuist naar het buitenland!

Inboedel meenemen of (tijdelijk) opslaan

Wanneer u gaat verhuizen of emigreren naar het buitenland, komt er meer op u af dan bij een gewone verhuizing. Niet alleen moet de oude woning worden ontruimd en opgeleverd, ook uw spullen en inboedel moeten worden uitgezocht. Welke spullen neemt u mee naar Spanje, welke moeten er worden opgeslagen en welke kunnen weg? Bij ons kunt u uw inboedel (tijdelijk) opslaan en de spullen die u niet wilt houden brengen wij naar een goed doel. De inboedel die u wel mee wilt nemen, pakken wij goed in. Meubels worden gedemonteerd en dozen worden efficiënt ingepakt en gelabeld. Zo weet u zeker dat uw waardevolle meubels en spullen onbeschadigd aankomen in Spanje. Onverhoopt toch schade? Bij ons is uw inboedel altijd goed verzekerd.

Kosten inboedel verhuizen naar Spanje

De kosten van het verhuizen van uw inboedel naar Spanje, zijn afhankelijk van het verhuisvolume. Past het allemaal in één standaardcontainer van 20 ft of heeft u meer ruimte nodig? In een container van 20 ft, past ongeveer de inboedel van een eenpersoonshuishouden. Dit komt neer op ongeveer 20m³. Voor een tweepersoonshuishouden is dit gemiddeld 30m³. Ook worden de kosten beïnvloed door de vervoerswijze: wilt u uw spullen per land, zee of via de lucht vervoeren? Deze laatste optie is het snelst, maar ook de meest prijzige variant. Grofweg kost het verhuizen van een inboedel naar Spanje, tussen de 5000 en 6000 euro. Onze ervaring is echter dat elke verhuizing uniek is en zodoende ook de kosten die hiermee gemoeid gaan. Voor een offerte op maat, kunt u  dan ook het beste vrijblijvend contact met ons opnemen.

Ontruiming en oplevering woning

Het ontruimen van uw oude woning is een hele klus, zeker wanneer u op korte termijn verhuist naar Spanje. Woningontruiming Arnhem heeft een handyman in dienst, die uw oude vloerbedekking verwijdert en de vloeren, trap en muren glad en vlak oplevert. Hij zorgt ervoor dat uw oude woning weer snel gereed is voor verhuur of klaar voor de verkoop. Eventueel neemt hij het contact en de sleuteloverdracht met uw verhuurder, makelaar of familie over.

Persoonlijk en vrijblijvend advies

Woningontruiming Arnhem is al meer dan 12 jaar gespecialiseerd in verhuizingen en ontruimingen. Wij verhuizen meer dan spullen van A naar B. Wanneer u wilt gaan verhuizen, denken wij graag met u mee. Alles is mogelijk en wij ontzorgen u waar en waarmee u wilt. Klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9,3! En dat is niet voor niets. Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen ondersteunen met uw verhuizing naar Spanje? Neem contact met ons op en wij komen graag vrijblijvend langs voor een persoonlijk advies.

Ga terug naar het overzicht

Waarom kiest u Woningontruiming Arnhem?

Bij een woning- of bedrijfsontruiming komt veel kijken. Wij begrijpen dat uw prioriteiten ergens anders liggen dan bij de ontruiming. Bij Woningontruiming Arnhem ontruimen wij uw woning of bedrijfspand snel en nauwkeurig, zodat u nergens meer omkijken naar heeft. Zo kunt u zich focussen op de dingen die echt belangrijk zijn. Wel zo fijn!

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan