Woningontruiming Arnhem

Woning bezemschoon opleveren

×
Ga terug naar het overzicht

Woning bezemschoon opleveren

Wanneer u gaat verhuizen moet u in veel gevallen uw woning bezemschoon opleveren. Verhuurders en woningbouwverenigingen leggen het contractueel vast en ook tijdens de verkoop van een woning worden er vaak afspraken over gemaakt. U heeft bij het verhuizen echter vaak ook andere zaken aan uw hoofd dan het opruimen en schoonmaken van uw oude huis of kamer.

Een verandering van omgeving, opnieuw moeten wennen, afscheid nemen en verhuizen is een stressvolle aangelegenheid. U wilt u dan niet druk maken om uw oude woning. Dat snappen we bij Woningontruiming Arnhem maar al te goed en dus kunnen we bij de verhuizing ook meteen uw oude woning bezemschoon opleveren. Zo kunt u zich gewoon bezighouden met zaken die voor u belangrijk zijn.

Wat is “Bezemschoon opleveren”

Uw woning bezemschoon opleveren betekent precies wat het zegt: een opgeleverde woning, opgeruimd en schoongemaakt tot de laatste veeg. Alles van lijmresten op de vloerbedekkingen tot een gladde trap, kleine reparaties en muren waar alle schroeven en spijkers uit zijn. Blijft er nog inboedel achter na het opruimen? Daar zorgen wij goed voor. Alles wordt veilig en droog bewaard in onze eigen opslag. En overige huisraad krijgt een tweede leven door te worden gedoneerd aan een goed doel.

Ga terug naar het overzicht

Waarom kiest u Woningontruiming Arnhem?

Bij een woning- of bedrijfsontruiming komt veel kijken. Wij begrijpen dat uw prioriteiten ergens anders liggen dan bij de ontruiming. Bij Woningontruiming Arnhem ontruimen wij uw woning of bedrijfspand snel en nauwkeurig, zodat u nergens meer omkijken naar heeft. Zo kunt u zich focussen op de dingen die echt belangrijk zijn. Wel zo fijn!

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan