Woningontruiming Arnhem

Woningontruiming kosten

×
Ga terug naar het overzicht

Bent u benieuwd naar de gemiddelde kosten van woningontruiming? Zoals u wellicht verwacht hangt dit totaal af van de situatie. Om u toch alvast een indicatie te geven vertellen we u graag meer over hoe u de kosten voor woningontruiming in uw situatie achterhaalt, en welke factoren invloed hebben op de prijs.

Wat kost een woningontruiming?

Om concreet de kosten van een woningontruiming te achterhalen, kunt u het beste een vrijblijvende offerte aanvragen. Dat kan zowel voor huurwoningen, koopwoningen als overige projecten zijn. Bij Woningontruiming Arnhem schieten we u graag te hulp en stellen we een vrijblijvende kostenopgave op. Hoe gaat dat in zijn werk?

  1. Start met het maken van een afspraak

Vul online het offerte aanvraagformulier in of neem telefonisch contact met ons op. We spreken een datum en tijdstip met u af voor een inventarisatie van de woning. Vult u het formulier online in, dan bellen wij u binnen 1 werkdag terug.

  • We komen bij u langs voor de inventarisatie

De kosten van een woningontruiming hangen zoals benoemd volledig af van de situatie en daarom komen we graag bij u langs. Zo kunnen we u een eerlijke prijs aanbieden en uw wensen met u doorspreken, zoals wat er met bepaalde spullen moet gebeuren.

  • U ontvangt een vrijblijvende offerte voor woningontruiming

Nu al uw wensen duidelijk zijn, stellen we een vrijblijvende prijsopgave op. Zo weet u de woningontruiming kosten in uw situatie. Uiteraard kunnen we wijzigingen aanbrengen of extra opties toevoegen, wat handig is als u een bepaald budget in gedachten heeft.

  • Akkoord? Datum plannen en klus klaren!

Spreekt onze vrijblijvende prijs voor woningontruiming u aan? Dan gaat u akkoord en bespreken we samen met u de datum voor het klaren van de klus. Met meer dan 11 jaar ervaring weten we hoe we alles soepel laten verlopen, voor efficiënte ontruiming.

Gemiddelde kosten woningontruiming

De gemiddelde kosten voor woningontruiming zijn uiterst lastig te benoemen, omdat het voor het grootste deel afhangt van het aantal spullen en de grootte van het huis of appartement. Prijzen kunnen daardoor bij wijze van al variëren van enkele honderden tot enkele duizenden euro’s. Juist daarom is het belangrijk om een persoonlijke offerte aan te vragen. Deze is vrijblijvend, dus dat kan geen kwaad!

Hoe worden woningontruiming kosten bepaald?

We kunnen u wel wat meer informatie geven over waar de kosten van woningontruiming vanaf hangen. Dat hangt onder meer af van wat er met de spullen moet gebeuren tijdens het ontruimen van de woning. Hieronder zoomen we erop in.

De conditie en het doel van spullen

Als u van bepaalde spullen af wilt, dan dienen deze een nieuwe bestemming te krijgen. En daar zijn bij Woningontruiming Arnhem in de basis drie opties voor, waarbij we per onderdeel kijken wat ermee gedaan wordt.

  • Nieuwe en waardevolle spullen: in veel gevallen kunnen we hiervoor indien gewenst een bepaald bedrag bieden, of een bedrag in mindering brengen op de rekening.
  • Recyclen: we proberen altijd zo veel mogelijk spullen te recyclen. Daarvoor werken we samen met een tweedehands winkel die de spullen gratis overneemt.
  • Naar de stort: sommige spullen hebben hun beste tijd gehad. Doordat we geregeld spullen naar de stort brengen kunnen we hier scherpte tarieven voor hanteren. De kosten worden berekend op basis van gewicht aan stort.

Kosten woningontruiming op basis van werkuren

Als er niets naar de stort hoeft dan heeft u hier geen kosten aan, en kunt u aan de verkoop van waardevolle spullen misschien zelfs nog geld overhouden. Maar daarnaast dienen ook de uren van de werkers betaald te worden, dus ook dat is een deel van de begroting. Hoe groter de klus, hoe hoger de kosten voor woningontruiming oplopen, en andersom.

Gebruik van materialen voor ontruiming

Bij het ontruimen van een woning maken we gebruik van allerhande materialen, waaronder een of meerdere auto’s (en brandstof), puinzakken en dozen. Ook deze worden doorberekend in de woningontruiming prijs, uiteraard op een eerlijke manier!

Optionele extra services voor woningontruiming

Bij Woningontruiming Arnhem kiezen we graag voor full-service, zodat u optioneel kiest voor extra services die het u een stuk makkelijker maken. Waar u dan aan kunt denken? Van het afstomen van behang tot het verwijderen van tapijt.

Hiervoor kunnen we een urenberekening maken. De kosten voor afvoer zijn vaak op schatting en nacalculatie, omdat het gewicht van de container voor afvoer niet precies in te calculeren zijn. Ook hier worden eventuele kosten voor materiaal berekend, zoals het gebruik van een behangafstoommachine of tapijtstipper. Ook de eindschoonmaak kunnen we voor u verzorgen en opnemen in de kosten voor woningontruiming.

Offerte woningontruiming kosten aanvragen

Zoals u leest komt er flink wat kijken bij het bepalen van de prijs voor woningontruiming. Bent u benieuwd naar de kosten woningontruiming na overlijden, of voor het grondig leeghalen van uw eigen (huur)woning of appartement? Wij zien graag het werk, zodat we u ook kunnen informeren over zaken waar u in eerste instantie misschien niet aan gedacht had. En zo kunnen we een transparante en eerlijk prijsopgave voor woningontruiming maken. Spreekt die u aan, dan gaan we graag voor u aan de slag!

Ga terug naar het overzicht

Waarom kiest u Woningontruiming Arnhem?

Bij een woning- of bedrijfsontruiming komt veel kijken. Wij begrijpen dat uw prioriteiten ergens anders liggen dan bij de ontruiming. Bij Woningontruiming Arnhem ontruimen wij uw woning of bedrijfspand snel en nauwkeurig, zodat u nergens meer omkijken naar heeft. Zo kunt u zich focussen op de dingen die echt belangrijk zijn. Wel zo fijn!

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan