Woningontruiming Arnhem

Woningontruiming na overlijden

×
Ga terug naar het overzicht

De ontruiming van een woning na een overlijden, komt vaak op de schouders van familie of naasten. Het is een emotioneel en fysiek zware taak, omdat er veelal ook nog van alles rondom de uitvaart moet worden geregeld. Woningontruiming Arnhem neemt u de zorg rondom de ontruiming van de woning (volledig) uit handen. Zo kunt u zich vooral richten op de begrafenis of crematie van uw dierbare.

Spoedontruiming woning  na overlijden

Voor een huurwoning geldt vaak een opzegtermijn van een maand, maar een kamer in een verzorgingstehuis moet vaak binnen een week volledig ontruimd zijn. Woningontruiming Arnhem heeft ervaring met spoedontruimingen en kan dit vaak binnen één werkdag realiseren. Is er geen tijd voor een bezoek voor de ontruiming? Dan kunnen we in sommige gevallen ook telefonisch een voorlopige offerte uitbrengen en werken we met nacalculatie.

Inboedel en spullen na overlijden

De inboedel moet worden uitgezocht en spullen moeten worden ingepakt. Het zal moeite kosten om afstand te nemen van bepaalde spullen, deze wilt u misschien bewaren. Maar welke spullen moeten er weg? Kunnen deze worden verkocht of gedoneerd aan een goed doel? Het uitzoeken hoeft niet direct in detail, u kunt de inboedel tijdelijk bij ons opslaan. Dan kunt u later beslissen wat er met de spullen moet gebeuren. Zeker als de woning of kamer binnen korte of bepaalde termijn moet worden ontruimd, geeft deze oplossing u even wat adem.

Oplevering van woning of kamer

Als alles is ingepakt,  meubels zijn gedemonteerd en de zware meubels en apparatuur zijn verhuisd naar hun nieuwe bestemming, kunnen wij de oplevering gaan verzorgen. Wij zorgen ervoor dat de woning of kamer netjes wordt opgeleverd, volgens de eisen van de verhuurder. Ook woningen die moeten worden verkocht, maken wij klaar voor de verkoop. Zo hebben wij een klusjesman in dienst, die de vloeren, muren, deuren en trappen vlak en glad maakt. Tot slot wordt de woning schoongemaakt door een schoonmaakster en de vloeren bezemschoon opgeleverd. Wij kunnen ook de sleutel inleveren en de laatste meterstanden doorgeven of het contact met de makelaar van u overnemen.

De ontruiming met zorg geregeld

Er komt veel op u als nabestaande af. Met veel zorg voor persoonlijke en dierbare spullen, kunnen wij u de ontruiming en oplevering deels of volledig uit handen nemen. Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2. Laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op via info@woningontruimingarnhem.com of bel ons op 026 – 303 4250.

Ga terug naar het overzicht

Waarom kiest u Woningontruiming Arnhem?

Bij een woning- of bedrijfsontruiming komt veel kijken. Wij begrijpen dat uw prioriteiten ergens anders liggen dan bij de ontruiming. Bij Woningontruiming Arnhem ontruimen wij uw woning of bedrijfspand snel en nauwkeurig, zodat u nergens meer omkijken naar heeft. Zo kunt u zich focussen op de dingen die echt belangrijk zijn. Wel zo fijn!

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan