skip to Main Content

Over ons

Woningontruiming Arnhem is een onderdeel van Senior verhuizer en is ontstaan door steeds terugkomende vraag: “Verhuizen jullie alleen senioren?” Nee dus. Woningontruiming Arnhem is een fullservice ontruimings- en verhuisbedrijf waar u als klant -bedrijf, zorginstelling of particulier- bepaalt welke diensten u afneemt. Van ontruiming tot opslag, alles is mogelijk!

Over ons bedrijf | Woningontruiming Arnhem
2018

Steeds meer (zorg)organisaties schakelen ons in als projectverhuizer. Denk hierbij aan interne verhuizingen tijdens verbouwingen. Maar ook grotere projecten, zoals de verhuizing naar een nieuwe locatie. U kunt gewoon doorwerken en alles rondom de verhuizing uitbesteden.

2017

De vraag naar onze diensten blijft groeien en zo groeit ook onze organisatie. Ons team  bestaat uit 8 personen. We schaffen een grotere verhuiswagen aan om nog flexibeler te zijn bij spoedverhuizingen, verhuizen in het weekend of ’s avonds.

2015

Ons oude kantoor wordt te klein en al snel verhuizen we naar de Vlamoven 34 in Arnhem. Daarnaast huren we een grote opslagruimte, zodat we ons dienstenpakket verder kunnen uitbreiden. Vanaf nu hebben klanten de mogelijkheid inboedel tijdelijk of voor langere tijd op te slaan.

2014

De vraag naar onze dienstverlening blijft groeien en al snel wordt jeugdvriend Berni, mede-eigenaar. In krap twee jaar tijd hebben we 4 medewerkers in dienst en realiseerden 100+ verhuizingen.

2011

Tijdens zijn studie werkt eigenaar Maarten bij een regulier verhuisbedrijf. Als de verhuizing erop zat, ging hij vaak met een ontevreden gevoel naar huis: niets was aangesloten, geïnstalleerd of hing op zijn plek. Zeker wanneer hij senioren verhuisde, wilde hij meer doen. En zo is in 2012 Senior verhuizer ontstaan.

0
MEDEWERKERS
0+
ONTRUIMINGEN GEREALISEERD
0
JAAR EEN BEGRIP
0%
OPLEVERGARANTIE
Ontmoet ons team
Maarten Steffen | Woningontruiming Arnhem

Maarten Steffen

Maarten is de oprichter van Senior Verhuizer en Woningontruiming Arnhem. Met 12 jaar ervaring in de verhuisbranche, voorziet hij u van een passend advies en een scherpe offerte.

Berni van Vloten | Woningontruiming Arnhem

Berni van Vloten

Berni is mede-eigenaar van Senior Verhuizer en Woningontruiming Arnhem. Hij organiseert, regelt en plant alles wat er nodig is om een ontruiming soepel te laten verlopen.

Bert Peterse | Woningontruiming Arnhem

Bert Peterse

Schakelt u ons in voor de ontruiming, dan is de kans groot dat Bert Peterse uw aanspreekpunt is tijdens deze klus. Elke ontruiming opnieuw verzorgt hij alles tot in de kleinste puntjes!

Blogs & nieuws
18mei 21
Verhuisbedrijf Apeldoorn

Verhuisbedrijf Apeldoorn

U bent op zoek naar een betrouwbaar verhuisbedrijf in Apeldoorn? Woningontruiming Arnhem verhuist al ruim 12 jaar particulieren en bedrijven…

11mei 21
Verhuisbedrijf Nijmegen

Verhuisbedrijf Nijmegen

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in de regio Nijmegen? Zoek dan niet verder. Woningontruiming Arnhem verhuist en ontruimt…

07apr 21
Verhuisbedrijf Arnhem

Verhuisbedrijf Arnhem

Verhuizen is één van de meest stressvolle periodes voor veel mensen, maar dit hoeft niet! Wij zijn een verhuisbedrijf  in…

Back To Top