skip to Main Content

Particulieren

U zoekt een betrouwbaar bedrijf om een ontruiming of verhuizing uit handen te nemen? Fijn dat u ons heeft gevonden. Inmiddels hebben wij ruim 12 jaar ervaring. Hiernaast bieden wij ook aanvullende diensten aan, zoals het glad en vlak opleveren van trappen, deuren en muren en het bezemschoon opleveren van de woning. Uw inboedel kunnen we verhuizen, opslaan, verkopen of -in het laatste geval- verantwoord afvoeren. Zelfs de sleuteloverdracht kunnen we u uit handen nemen!

Ontruiming huurwoning | Woningontruiming Arnhem

Huurwoning

Een huurwoning moet u in originele staat opleveren. In overleg met de verhuurder wordt er een opleverrapport opgesteld. Idealiter willen de nieuwe bewoners bepaalde dingen overnemen (denk aan de vloerbedekking, raambekleding of tegels). En eventueel moeten er nog herstel- en onderhoudswerkzaamheden worden verricht. Al deze zaken kunnen wij van u overnemen.

Neem contact op
Ontruiming koopwoning | Woningontruiming Arnhem

Koopwoning

Een ontruimde woning kan de verkoop aanzienlijk bevorderen. Via de zogenoemde lijst van zaken geeft u aan welk ontroerend goed u aanbiedt ter overname en welke roerende zaken u meeneemt of verkoopt. Het verhuizen van uw spullen en het ontruimen en opleveren van de woning kunt u aan ons overlaten. Heeft u tijdelijk ruimte nodig om uw inboedel op te slaan? Ook op dat gebied kunnen we u ontzorgen.

Neem contact op
Ontruiming na overlijden | Woningontruiming Arnhem

Zorgwoning

Een zorgappartement, zorgwoning of zorgkamer gehuurd bij een zorgcentrum, moet vaak binnen een week worden ontruimd of bewoond. De ontruiming, verhuizing en eventueel de inboedelopslag kunnen wij verzorgen. Dat geldt ook voor de oplevering, zoals het verwijderen van vloerbedekking, vlak en glad opleveren van deuren, muren, trappen en kleine herstelwerkzaamheden.

Neem contact op
Tevreden klanten | Woningontruiming Arnhem

We werken met 100% oplevergarantie. Het resultaat? Klanten beoordelen gemiddeld met een 9,2.

Diensten voor particulieren

Als professioneel ontruimingsbedrijf, hebben wij jaren ervaring om een ontruiming of verhuizing snel en professioneel te realiseren. Diensten zoals:

 • Ontruiming van woning (zoals demonteren meubels, vloerbedekking verwijderen)
 • Oplevering oude woning (o.a. bezemschoon opleveren, schoonmaak)
 • Oplevering nieuwe woning (o.a. aansluiten apparatuur, ophangen lampen etc.)
 • Klusjesman diensten (bijv. glad maken van wanden, deuren en muren,  kleine reparaties)
 • Inboedelopslag (tijdelijk of voor langere periode)
 • Afvoer restboedel en afval (verantwoord en milieuvriendelijk).
Ontruiming En Verhuisdiensten | Woningontruiming Arnhem

Oplevering

Moet uw oude woning in originele staat worden opgeleverd? We verwijderen oude vloerbedekking en maken deuren, muren en trappen glad. Onze klusjesman voert herstelwerk uit en doet kleine reparaties. Tot slot zorgt de poets voor de schoonmaak en een bezemschone oplevering.

Verkoop

Heeft u inboedel die u nu nog niet kwijt kunt, geen afstand van wil doen en liever wil opslaan? In onze opslag kunt u uw spullen tijdelijk of voor langere tijd opslaan. We registreren uw items nauwkeurig. Als u iets nodig heeft, geeft u ons dit door en zorgen wij ervoor dat u erbij kunt.

Opslag

Inboedel die u niet mee kunt of wil nemen kunnen wij eventueel opkopen of verkopen. Doneren is natuurlijk ook een mogelijkheid. Wij werken samen met verschillende goede doelen die uw spullen een tweede leven kunnen bieden. Wat daarna overblijft brengen we naar de stortplaats.

Moet uw woning in originele staat worden opgeleverd volgens de eisen van de verhuurder?

Oplevering huurwoning | Woningontruiming Arnhem
Seniorenverhuisdiensten | Woningontruiming Arnhem

Kosten van een ontruiming of verhuizing

Elke ontruiming en verhuizing is anders. Daarom komen we vooraf altijd eerst vrijblijvend langs om een goed beeld te krijgen. De kosten hangen o.a. af van:

 • De omvang van uw inboedel
 • Het aantal mensen, wagens en materialen
 • Aanvullende diensten (bijv. (de)montage, klusjesman diensten etc.)
 • Extra services (weekendtoeslag, opslagkosten, spoed)
 • Voorrijkosten en afstand.

Vraag vrijblijvend een kennismaking aan

In overleg komen wij bij u langs voor een kennismaking. Samen doorlopen we uw woning. Zo hebben we een goed beeld en kunnen we een offerte op maat uitbrengen. Op basis hiervan stellen wij een vrijblijvende offerte op maat op.  We maken duidelijke afspraken vooraf, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Neem contact op via 026 – 303 4250 of via info@woningontruimingarnhem.com.

Offerte aanvragen
Back To Top