Spoedontruiming

Spoedontruiming particulier

Een spoedontruiming kan noodzakelijk zijn om verschillende redenen. Als er bijvoorbeeld sprake is van waterschade, moet de inboedel vaak dezelfde dag nog verhuisd worden. Zo wordt verdere schade voorkomen. Ook is spoed gewenst bij het verhuizen van een senior naar een zorginstelling of het ontruimen van een zorgwoning of -kamer na een sterfgeval. Dit moet meestal binnen één week gerealiseerd worden. Speciaal voor deze situaties hebben wij ‘spoedruimte’ gereserveerd.

Offerte aanvragen
×
Snelle hulp bij ontruiming woning

Snelle hulp bij ontruiming woning

Bij Woningontruiming Arnhem begrijpen we als geen ander hoe vervelend het is als u ineens met spoed moet ontruimen. We vinden het daarom belangrijk dat we u snel van dienst kunnen zijn, wat uw reden ook is. Het kan gaan om een ongelukkige situatie waarin waterschade is ontstaan, maar net zo goed als een dierbare van een (huur)huis of in een zorginstelling is overleden. U heeft al genoeg aan uw hoofd en daarom ontlasten we u met de ontruiming. In de meeste gevallen kunnen we dat al realiseren binnen één werkdag.

Full-service spoedontruiming diensten

Waar kunt u aan denken als het gaat om een ontruiming? We bieden full-service aan, maar u kiest uiteraard helemaal zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Dat kan gaan om het demonteren en verplaatsen van meubels en overige spullen, die we overigens ook tijdelijk op kunnen slaan in onze eigen inboedelopslagruimte. Maar tevens het verwijderen van vloeren, het afvoeren van afval en een complete schoonmaak behoren tot de opties. Zijn er reparaties en herstelwerkzaamheden nodig? Daarvoor zetten we gespecialiseerde klussers in. Kortom, service van A tot Z, waarbij u zelf bepaalt wat u wilt uitbesteden.

Vraag offerte aan

Spoedontruiming in Arnhem en omgeving

Spoedontruiming in Arnhem en omgeving

We zijn gevestigd in Arnhem, maar ook daarbuiten bieden we onze diensten aan. In omringde regio’s als Nijmegen, Apeldoorn, Ede, Rheden, Dieren, Velp, Den Bosch en de meeste andere delen van Nederland kunt u gebruik maken van onze spoedontruiming diensten. We komen met de benodigde mankracht, verhuiswagens en tools uw kant op om de spoedontruiming binnen een mum van tijd te realiseren binnen het besproken tijdsbestek.

Laat uw woning met spoed ontruimen!

Moet er qua ontruiming nog zoveel gebeuren en heeft u geen idee hoe u eraan moet beginnen? Geen zorgen, ook als u even geen zicht heeft op het ‘hoe en wat’ denken we graag met u mee. Door jarenlange ervaring kunnen we u goed ondersteunen bij de inventarisatie en stemmen we de spoedontruiming daarop af. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of plan direct uw spoedafspraak voor ontruiming in.

Vraag offerte aan

Waarom kiest u Woningontruiming Arnhem?

Bij een woning- of bedrijfsontruiming komt veel kijken. Wij begrijpen dat uw prioriteiten ergens anders liggen dan bij de ontruiming. Bij Woningontruiming Arnhem ontruimen wij uw woning of bedrijfspand snel en nauwkeurig, zodat u nergens meer omkijken naar heeft. Zo kunt u zich focussen op de dingen die echt belangrijk zijn. Wel zo fijn!

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan