skip to Main Content

Verhuisbedrijf Arnhem

Verhuizen is één van de meest stressvolle periodes voor veel mensen, maar dit hoeft niet! Wij zijn een verhuisbedrijf  in Arnhem met meer dan 12 jaar ervaring en onze goede organisatie maakt een wereld van verschil! Met onze uitgebreide verhuisdiensten kunnen wij u volledig ontzorgen. Zowel voor particuliere– als bedrijfsverhuizingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem contact op

Verhuizen in Arnhem en omstreken

Woningontruiming Arnhem verhuist niet alleen in Arnhem, maar in heel Gelderland. Inmiddels hebben wij meer dan 500 verhuizingen binnen én buiten Arnhem gerealiseerd. Wij hebben vakkundige en professionele verhuizers in dienst en samen zorgen we ervoor dat uw verhuizing soepel verloopt. Onze 100% tevredenheidsgarantie resulteert in een klantbeoordeling van gemiddeld een 9,3. Hiermee zijn wij één van de best beoordeelde verhuisbedrijven in Arnhem!

Mogelijke verhuisdiensten

Naast verhuizingen, realiseren wij ook volledige ontruimingen en bezemschone opleveringen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan kleine reparaties, herstelwerkzaamheden en schoonmaak. Verder kunt u bij ons terecht voor:

  • Woningontruiming (zoals het demonteren van meubels en verwijderen van vloerbedekking)
  • Seniorenverhuizingen (speciale verhuisservice voor mensen op leeftijd of met dementie)
  • Oplevering oude woning (o.a. bezemschoon opleveren en schoonmaakwerkzaamheden)
  • Nieuwe woning opleveren (o.a. aansluiten van apparatuur en ophangen van lampen en schilderijen)
  • Klusjesman diensten (bijv. glad maken van wanden, deuren en muren en kleine reparaties)
  • Spoedverhuizingen en -ontruimingen (vaak binnen één werkdag gerealiseerd)
  • Inboedelopslag (tijdelijk of voor langere periode)
    Afvoer van afval en restboedel (verantwoord en milieuvriendelijk).
Vraag een offerte aan!
Spoedontruiming binnen 1 dag | Woningontruiming Arnhem

Bij ons kunt u rekenen op 100% oplevergarantie, conform offerte. Duidelijke afspraken vooraf, geen verrassingen achteraf.

Uw verhuizing uitbesteden

Elke verhuizing is anders en vraagt om een andere aanpak. Vooraf komen wij vrijblijvend bij u langs om uw situatie te bekijken. Op basis hiervan bieden wij u een offerte op maat aan. Door duidelijke afspraken vooraf, komt u bij ons achteraf niet voor verassingen te staan. Indien u akkoord bent, spreken we een dag en een tijd in. U kunt ervoor kiezen om zelf in te pakken en vooraf alles te voorzien van etiketten. Zo hoeven we op de verhuisdag zelf, alleen spullen te demonteren en in- en uit te laden. Desgewenst monteren we alles weer op uw nieuwe adres, sluiten we alle apparatuur aan en hangen alles op zijn plek. Als wij klaar zijn heeft u nergens meer omkijken naar, althans wat de verhuizing betreft ;-).

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u vrijblijvend een gesprek inplannen? Neem contact met ons op via 026 – 303 4250  of per mail via onderstaande button.

Neem contact op
Back To Top