skip to Main Content

Verhuisbedrijf Nijmegen

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in de regio Nijmegen? Zoek dan niet verder. Woningontruiming Arnhem verhuist en ontruimt namelijk in heel Gelderland. Sinds de oprichting 12 jaar geleden hebben wij honderden verhuizingen naar tevredenheid gerealiseerd. Onze professionele en vakkundige verhuizers zorgen voor een snelle en soepele verhuizing. Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,3. Hiermee zijn wij één van de best beoordeelde verhuisbedrijven in Nijmegen!

Neem contact op

Verhuizen in Nijmegen en omstreken

Door een verhuizing goed voor te bereiden, kunt u veel stress vermijden. Gemiddeld verhuist men zeven keer in zijn of haar leven, wij daarentegen verhuizen elke dag. Met deze ervaring zorgen we ervoor dat elke verhuizing goed voorbereid en efficiënt georganiseerd verloopt. Het resultaat? Een prettige ervaring en vlotte verhuizing. Of het nu gaat om een particuliere- of bedrijfsverhuizing of om aanvullende verhuisdiensten.

Aangeboden verhuisdiensten

Naast verhuizen, verzorgen wij ook ontruimingen en opleveringen van woningen of bedrijven. Tevens kunt u ons inschakelen voor herstelwerkzaamheden, kleine reparaties en schoonmaakwerk. Als u wilt kunnen we zelfs de sleuteloverdracht van u overnemen!

  • Ontruiming van de woning (zoals demonteren meubels, vloerbedekking verwijderen)
  • Senioren verhuizen (totale ontzorging, speciale werkwijze bij dementie etc)
  • Oplevering van de woning (o.a. bezemschoon opleveren, schoonmaak)
  • Klusjesman diensten (o.a. aansluiten apparatuur, ophangen lampen etc.)
  • Schilderen (bijv. glad maken van wanden en verven van ramen, deuren en muren)
  • Spoedverhuizingen en ontruimingen (vaak binnen één werkdag gerealiseerd)
  • Opslag van inboedel (particulier of zakelijk)
  • Afvoer restboedel en afval (verantwoord en milieuvriendelijk).
Vraag een offerte aan!
Spoedontruiming binnen 1 dag | Woningontruiming Arnhem

Bij ons kunt u rekenen op 100% oplevergarantie, conform offerte. Duidelijke afspraken vooraf, geen verrassingen achteraf.

Besteed uw verhuizing uit

Een verhuizing is één van de meest stressvolle periodes in een mensenleven. Geen verhuizing is hetzelfde en elke verhuizing vraagt om maatwerk. Om deze reden komen wij eerst vrijblijvend langs om de situatie te beoordelen. Wat heeft u nodig, wat zijn uw wensen en hoe kunnen wij u hierin ondersteunen? Op basis hiervan stellen wij pas de offerte op. We maken duidelijke (prijs)afspraken vooraf, zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan!

Wilt u vrijblijvend een gesprek of heeft u nog vragen? Neem contact met ons op via 026 – 702 42 60 of per mail via onderstaande button.

Neem contact op
Back To Top