skip to Main Content

Woning bezemschoon opleveren

Wanneer u gaat verhuizen moet u in veel gevallen uw woning bezemschoon opleveren. Verhuurders en woningbouwverenigingen leggen het contractueel vast en ook tijdens de verkoop van een woning worden er vaak afspraken over gemaakt. U heeft bij het verhuizen echter vaak ook andere zaken aan uw hoofd dan het opruimen en schoonmaken van uw oude huis of kamer.

Een verandering van omgeving, opnieuw moeten wennen, afscheid nemen en verhuizen is een stressvolle aangelegenheid. U wilt u dan niet druk maken om uw oude woning. Dat snappen we bij Woningontruiming Arnhem maar al te goed en dus kunnen we bij de verhuizing ook meteen uw oude woning bezemschoon opleveren. Zo kunt u zich gewoon bezighouden met zaken die voor u belangrijk zijn.

Wat is "Bezemschoon opleveren"

Uw woning bezemschoon opleveren betekent precies wat het zegt: een opgeleverde woning, opgeruimd en schoongemaakt tot de laatste veeg. Alles van lijmresten op de vloerbedekkingen tot een gladde trap, kleine reparaties en muren waar alle schroeven en spijkers uit zijn. Blijft er nog inboedel achter na het opruimen? Daar zorgen wij goed voor. Alles wordt veilig en droog bewaard in onze eigen opslag. En overige huisraad krijgt een tweede leven door te worden gedoneerd aan een goed doel.

Spoedontruiming binnen 1 dag | Woningontruiming Arnhem

Bij ons kunt u rekenen op 100% oplevergarantie, conform offerte. Duidelijke afspraken vooraf, geen verrassingen achteraf.

Oplevering

Moet uw woning in originele staat worden opgeleverd?

Verhuizing

Een verhuizing goed voorbereiden scheelt een hoop tijd en geld.

Verkoop

Spullen verkopen of doneren aan een goed doel?

Opslag

Uw inboedel veilig opslaan voor korte of langere tijd?

Seniorenverhuisdiensten

Kosten van een woningontruiming

Vaak zijn de kosten van een bedrijfsontruiming of verhuizing fiscaal aftrekbaar. Uw belastingadviseur kan u hier meer over vertellen. Globaal hangen de kosten af van:

  • De grootte van uw inboedel
  • Het aantal ontruimers, wagens en materiaal
  • Aanvullende diensten (bijv. verhuizen, montage, klusjesman diensten)
  • Extra services (spoedverhuizing, weekendtoeslag, opslagkosten, aansluiten van apparatuur)
  • Voorrijkosten en afstand.

Persoonlijke en efficiënte aanpak

In dit traject heeft u één vast aanspreekpunt voor alle wensen en behoeftes. Wij staan u persoonlijk ter zijde tijdens het bezemschoon opleveren van uw woning en zullen het mogelijke doen om de afwikkeling zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Discretie heeft voor ons hoogste prioriteit. Belangrijke documenten en foto’s zijn bij ons in vertrouwde handen. Deze zullen wij ook persoonlijk aan u overdragen. Verhuizen en ontruimen is onze specialiteit, maar elke woningontruiming is weer anders. Afhankelijk van de grootte van de woning en de hoeveelheid goederen maken wij een passende prijs op maat voor het bezemschoon opleveren van uw woning.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het bezemschoon opleveren van uw woning in Arnhem? Bel of mail ons voor een afspraak en wij voorzien u graag van informatie en advies. Daarnaast kunnen we u een passend en zeer betaalbaar tarief bieden voor uw woningontruiming in Arnhem. Wij zijn te bereiken op 026 – 303 4250  of via info@woningontruimingarnhem.nl.

Offerte aanvragen
Back To Top