skip to Main Content

Woning ontruimen na overlijden

Wanneer een familielid of betrokkene overlijdt, moet de woning vaak binnen een kort tijdsbestek worden ontruimd. De praktische zaken regelen in combinatie met het persoonlijke en emotionele is een klus die u met een gerust hart bij Woningontruiming Arnhem kunt neerleggen.

Overlijden en emotie

Het overlijden van een familielid, partner of andere naaste is een hele nare aangelegenheid. Emoties voeren op die momenten de boventoon naast het regelen van de eerste praktische zaken zoals het regelen van de begrafenis. Het ontruimen van een woning na overlijden is iets waar vaak niet bij stil wordt gestaan. Soms word je toch snel met deze feiten geconfronteerd. In verzorgingstehuizen komt het vaak voor dat een appartement binnen één week na overlijden moet worden ontruimd. Dit lijkt onmenselijk, maar met het oog op de wachtlijsten is deze verplichte snelle ontruiming na overlijden ook weer begrijpelijk.

Wij bieden de oplossing

In deze zware tijden staat het hoofd niet naar het leegruimen van een huis. Er moeten veel andere zaken geregeld worden, maar ook emotioneel is dit een zware opgave. Schakel daarom Woningontruiming Arnhem in om op een professionele manier de leegruiming te verzorgen. Door onze ruime ervaring op het gebied van woning ontruimen na overlijden, weten we hoe we dit op een overzichtelijke wijze moeten uitvoeren met respect voor de inboedel van de overledene. U kunt ervoor kiezen om de inboedel tijdelijk op te slaan. Dit kan dagelijks opgezegd worden, dus u maakt hier gebruik van tot het moment daar is dat u er zelf aan toe bent om de spullen zelf uit te zoeken. De woning wordt in één dag geheel leeggehaald en is klaar voor oplevering aan de nieuwe bewoner. Alles wordt geregeld, tot en met de afvoer van vloerbedekking en raambekleding, de woning is bezemschoon. U heeft hier verder geen omkijken naar, tenzij u zelf inspraak wilt tijdens het proces. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.

Spoedontruiming binnen 1 dag | Woningontruiming Arnhem

Bij ons kunt u rekenen op 100% oplevergarantie, conform offerte. Duidelijke afspraken vooraf, geen verrassingen achteraf.

Oplevering

Moet uw woning in originele staat worden opgeleverd?

Verhuizing

Een verhuizing goed voorbereiden scheelt een hoop tijd en geld.

Verkoop

Spullen verkopen of doneren aan een goed doel?

Opslag

Uw inboedel veilig opslaan voor korte of langere tijd?

Seniorenverhuisdiensten

Kosten van een woningontruiming

Vaak zijn de kosten van een bedrijfsontruiming of verhuizing fiscaal aftrekbaar. Uw belastingadviseur kan u hier meer over vertellen. Globaal hangen de kosten af van:

  • De grootte van uw inboedel
  • Het aantal ontruimers, wagens en materiaal
  • Aanvullende diensten (bijv. verhuizen, montage, klusjesman diensten)
  • Extra services (spoedverhuizing, weekendtoeslag, opslagkosten, aansluiten van apparatuur)
  • Voorrijkosten en afstand.

Persoonlijke en efficiënte aanpak

Gedurende het traject heeft u één vast aanspreekpunt voor alle wensen en behoeftes. Wij staan u persoonlijk ter zijde tijdens dit traject en zullen het mogelijke doen om de afwikkeling zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Discretie heeft voor ons hoogste prioriteit. Belangrijke documenten en foto’s zijn bij ons in vertrouwde handen. Deze zullen wij ook persoonlijk aan u overdragen. Verhuizen en ontruimen is onze specialiteit, maar elke woningontruiming is weer anders. Afhankelijk van de grootte van de woning en de hoeveelheid goederen maken wij een passende prijs op maat voor het ontruimen van een woning na overlijden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het ontruimen van een woning na overlijden in Arnhem of omgeving? Bel of mail ons voor een afspraak en wij voorzien u graag van informatie en advies. Wij zijn te bereiken op 026 – 303 4250  of via info@woningontruimingarnhem.nl.

Offerte aanvragen
Back To Top