Mutaties zorgwoningen

Mutaties zorgwoningen

Als een woning vrijkomt wilt u dat deze zo kort mogelijk leegstaat en snel weer in gewenste staat wordt opgeleverd. Wij kunnen de mutatie van uw zorgwoningen, -appartementen en -kamers uitvoeren. Hierbij werken we met een mutatielijst, gebaseerd op uw wensen en eisen. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u of de huidige bewoner ons kort rondleiden. Dit geeft ons een goed beeld van de nodige werkzaamheden en hoeveel tijd hiermee gemoeid gaat. Indien u vooraf al een checklist heeft, kunnen we de mutatie nog sneller realiseren.

Offerte aanvragen
×
Aanleunwoning Zorgwoning

Aanleunwoning

Er is een enorme schaarste in aanleunwoningen. Als er onverhoopt een huurder overlijdt, wilt u als verhuurder leegstand voorkomen. Hiervoor kunt u ons inschakelen. Aan de hand van een mutatiechecklist zorgen we dat de woning weer snel verhuurd kan worden aan een nieuwe bewoner. Vaak kunnen we dit binnen één werkdag al realiseren.

Zorgkamer

Als er een bewoner zonder familie of familie die ver weg woont overlijdt, regelt uw instelling de ontruiming waarschijnlijk? Dit kunt u het beste overlaten aan een professioneel bedrijf. Zo kunt u, uw personeel en bewoners zich richten op het verlies. Wij zorgen voor een snelle, discrete ontruiming en leveren de kamer in originele staat op.

Levensloopgeschikte woning

Ook de vraag naar levensloopgeschikte of levensloopbestendige woningen is enorm. Indien er een bewoner overlijdt, wilt u dan ook dan de nieuwe bewoner er zo snel mogelijk in kan en leegstand wordt voorkomen. Met jarenlange ervaring verzorgen wij een snelle mutatie en leveren de woning op volgens uw wensen en eisen.

Vraag offerte aan

Diensten bij mutatie van zorgwoningen

Diensten bij mutatie van zorgwoningen

Met een mutatiechecklist kunnen we snel te werk gaan, zodat de woning direct bewoonbaar is voor de nieuwe huurder. Diensten die we o.a. aanbieden zijn:

 • Woningontruiming en opslag inboedel
 • Vloerbedekking verwijderen
 • Glad en vlak opleveren muren en gaten
 • Herstelwerk en kleine reparaties
 • Bezemschoon opleveren & schoonmaak
 • Verantwoorde afvoer van restafval.

Kosten mutatie zorgwoning of kamer

Vaak zijn de kosten voor u als zorginstelling fiscaal aftrekbaar. Uw belastingadviseur kan u hier meer over vertellen. Globaal hangen de kosten af van:

 • Grootte van de inventaris, inboedel of het archief
 • Het aantal personeel, wagens en materiaal
 • Aanvullende diensten (bijv. verhuizen, montage, klusjesman diensten)
 • Extra services (spoedverhuizing, weekendtoeslag, opslagkosten, aansluiten van apparatuur)
 • Voorrijkosten en afstand.

Vraag offerte aan

Waarom kiest u Woningontruiming Arnhem?

Bij een woning- of bedrijfsontruiming komt veel kijken. Wij begrijpen dat uw prioriteiten ergens anders liggen dan bij de ontruiming. Bij Woningontruiming Arnhem ontruimen wij uw woning of bedrijfspand snel en nauwkeurig, zodat u nergens meer omkijken naar heeft. Zo kunt u zich focussen op de dingen die echt belangrijk zijn. Wel zo fijn!

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan