skip to Main Content

Senioren verhuizen

Wanneer een senior moet verhuizen naar een verzorgings- of verpleeghuis, is dit meestal niet vrijwillig maar noodzakelijk. De verhuizing brengt veel stress en onzekerheid met zich mee. Zeker voor iemand die al jaren in het zelfde huis woont of met dementie, is dit een emotionele en heftige periode. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuizen van deze doelgroep en in het bijzonder dementerende ouderen. Hoe minder verandering een senior ervaart voor, tijdens en na de verhuizing, des te eerder voelt mevrouw of meneer zich weer thuis en veilig voelt in de nieuwe omgeving.

Verhuizen met een lichamelijke beperking | Ontruiming Arnhem

Minder mobiel

Veel van onze klanten verhuizen naar een verzorgingstehuis als zij minder mobiel worden. Ondanks hun hoge leeftijd, zijn ze goed bij de tijd en weten ze precies wat willen. Samen met hen stippelen we de hele verhuizing uit. Zo weten zij precies waar ze aan toe zijn. Deze betrokkenheid geeft duidelijkheid en maakt de verhuizing een stuk makkelijker voor hen.

Neem contact op
Verhuizen met dementie | Ontruiming Arnhem

Verhuizen met dementie

Veel van onze klanten verhuizen naar een verzorgingstehuis, omdat zij minder mobiel zijn of lichamelijk beperkt(er). Ondanks hun hoge leeftijd zijn ze goed bij de tijd en weten ze precies wat ze wel en niet willen. Door hen te betrekken bij waar mogelijk wordt de verhuizing een stuk makkelijker en wennen zij sneller aan hun nieuwe thuis en omgeving.

Neem contact op
Kleiner wonen | Ontruiming Arnhem

Kleiner wonen

Om verschillende redenen kan het noodzakelijk dat een senior verhuist naar een kleine woning of kamer. Bijvoorbeeld van een aanleunwoning naar een zorgkamer of zorgwoning. Dat betekent dat er meubels en spullen niet mee kunnen. Deze kunnen door ons worden opgeslagen, worden verkocht of worden gedoneerd aan een goed doel.

Neem contact op
Woning dementerende ouderen

Door het dupliceren van de oude woning merkt een senior met dementie niet eens dat hij verhuisd is.

Verhuisdiensten voor senioren

Zeker wanneer we senioren verhuizen gaan we verder dan reguliere verhuisbedrijven. Wij gaan pas naar huis als alles is uitgepakt, op zijn plek staat of hang en alle apparatuur werkt. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Het in- en uitpakken van dozen
 • Het af- en aansluiten van apparatuur
 • Het ophangen van lampen, klokken en schilderijen
 • Het monteren en demonteren van meubels etc.
 • Het verven van plafonds, deuren en muren
 • Het verwijderen of leggen van vloeren.
Verhuisdiensten Voor Senioren | Ontruiming Arnhem

Oplevering

Als een bewoner de huur opzegt of overlijdt, wilt de woning zo snel mogelijk ontruimen en opnieuw kunnen verhuren. Wij zorgen voor oplevering. Uw nieuwe huurder kan er direct in!

Reparaties

Is er herstelwerk nodig en/ of moeten er kleine reparaties uitgevoerd worden? Dit verzorgt onze klusjesman voor u. Hij vult gaten op in muren en verwijderd oude vloerbedekking.

Opslag

Moeten er tijdelijk spullen worden bewaard of opgeslagen van een bewoner of overledene? Onze opslag biedt uitkomst. U ontvangt een inboedellijst aan van de opgeslagen spullen.

Bij het verhuizen van senioren gaan we verder dan reguliere verhuisbedrijven. De nieuwe woning moet direct vertrouwd voelen.

Verhuizen senioren | Woningontruiming Arnhem
Seniorenwoning direct weer verhuurbaar | Ontruiming

Kosten senioren verhuizing

Elke verhuizing is anders en vraagt om een specifieke aanpak. Afhankelijk van de nodige diensten, werkzaamheden en situatie, wordt de offerte opgebouwd door bijvoorbeeld:

 • De grootte van de inboedel
 • Het aantal verhuizers, wagens en materiaal
 • Aanvullende diensten (bijv. verhuizen, montage, klusjesman diensten)
 • Voorrijkosten en afstand
 • Extra kosten voor de spoedverhuizing (eventueel weekend- of avondtoeslag en opslagkosten).

Vrijblijvend kennismaken?

Bent u benieuwd wat wij voor u of uw bewoners kunnen betekenen? Wij hebben meer dan 12 jaar ervaring en werken samen met verschillende zorginstellingen. Bel of mail ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Graag leggen we u nader uit hoe wij te werk gaan als het gaat om het verhuizen van senioren. U kunt ons bereiken op 026 – 303 4250  of via info@woningontruimingarnhem.nl.

Offerte aanvragen
Back To Top